Μόνιμη Στήλη, Ανανεώνεται στις αρχές τού κάθε μήνα

(Ιούνιος 2018)

 

Μέσα στο χάος τού διαδικτύου, σκεφτήκαμε πως θα ήταν χρήσιμη μία στήλη με συγκεντρωμένες τις προσφορές καταστημάτων. Είναι γεγονός ότι τα προϊόντα τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών, τόσο γιατί έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος τής ζωής τους, όσο και γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι αλλαγές συνεχείς. Η τηλεόραση που έδειχνε μεγάλη πριν από τρία χρόνια, μπροστά στα σημερινά μεγέθη δείχνει μικροσκοπική, ενώ αντίστοιχες αλλαγές σε υπολογιστές και smartphones οδηγούν σε συχνές επαναγορές και αναβαθμίσεις.

Παρόλο που οι τιμές στα προϊόντα τεχνολογίας έχουν πέσει δραματικά την τελευταία δεκαετία, οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες. Ψάχνουμε λοιπόν κάθε μήνα στα μεγαλύτερα καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε εκείνες τις προσφορές που κρίνουμε πως έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Ο κατάλογος αυτός θα ανανεώνεται στις αρχές τού κάθε μήνα.

Δυο λόγια ακόμα πριν περάσουμε στα προϊόντα.

 

  1. Η διαθεσιμότητα είναι δεδομένη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αλλά και εντελώς απρόβλεπτη ακόμη και για το επόμενο λεπτό. Ένα προϊόν μπορεί να παραμείνει στο ράφι για ολόκληρο τον μήνα, μπορεί και να εξαντληθεί στην επόμενη ώρα. Είναι αυτονόητο πως όπου υπάρχει dead line από τον προμηθευτή θα αναφέρεται στο κείμενο.
  2. Η σύγκριση είναι πάντοτε απαραίτητη, ειδικά για προϊόντα σχετικά σημαντικού κόστους όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές και smartphones. Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μία συνεχής μεταβολή τιμών και έτσι πολύ δύσκολα μπορεί να ελέγξει κάποιος εάν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές ή μικρότερες τού ποσοστού που διαφημίζεται. Στο διαδίκτυο μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε την τιμή τού προϊόντος που σας ενδιαφέρει και να αποφασίσετε ανάλογα.
  3. Ορισμένοι από τους συνδέσμους (links) που παραπέμπουν σε καταστήματα είναι affiliate links, δηλαδή για κάθε αγορά που πραγματοποιείται το posna.net αμείβεται με ένα πολύ μικρό ποσοστό. Αυτό βοηθά εμάς να διατηρούμε τα κείμενά μας δωρεάν για όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχει καμία επίπτωση στην τιμή που εσείς αγοράζετε. Για λόγους πάντως δεοντολογικούς και όποτε υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές, παρουσιάζουμε και προϊόντα από καταστήματα που δεν έχουμε καμία απολύτως συνεργασία, αλλά είναι αδιανόητο να τα παραβλέψουμε λόγω τής ηγετικής θέσης τους στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας, (όπως για παράδειγμα τα καταστήματα Πλαίσιο ή το κατάστημα Msystems).
  4. Οι προσφορές που παρουσιάζονται εδώ δεν είναι φυσικά οι μοναδικές στο κάθε κατάστημα, γι αυτό ακόμη και εάν δεν σας ταιριάζει κάποιο προϊόν, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο για να δείτε περισσότερα προϊόντα και εκπτώσεις.

Oι ενότητες που αρχικά καλύπτουμε είναι τρεις και αφορούν τηλεοράσεις, τους υπολογιστές και τα περιφερειακά τους και τα smartphones. Ο αριθμός των προτάσεων σε κάθε ενότητα περιορίζεται στα τρία προϊόντα, αλλά μπορεί να αυξομειωθεί ανάλογα με τις διαθέσιμες προσφορές των καταστημάτων. Για το κάθε προϊόν που σάς ενδιαφέρει πατήστε το κουμπί ενημέρωσης ή αγοράς ακριβώς από κάτω και θα μεταφερθείτε στο αντίστοιχο κατάστημα.

Τηλεοράσεις

  1. SAMSUNG UE49MU6642UXXH

    Και να σκεφθεί κανείς ότι μόλις πριν από λίγα χρόνια με τα ίδια χρήματα αγόραζες μία καλή 32άρα… Προσοχή γιατί η προσφορά έχει την διάρκεια μιάς εβδομάδας…

 

2.SAMSUNG UE58MU6122KXXH

Και εδώ η προσφορά δεν θα διαρκέσει πάνω από μία εβδομάδα… (ή όπως λένε και οι εταιρίες, μέχρι την εξάντληση των προϊόντων...)

 

3.TV LG 55UJ6307 55» LED SMART 4K ULTRA HD HDR

Υπολογιστές και περιφερειακά

1.INNOVATOR 5 POWER GAMER 8400 – ΜΕ WINDOWS 10

Καλή μητρική, καλή κάρτα γραφικών, εξαιρετικός επεξεργαστής. Εάν προσθέσετε κάποια στιγμή, (ή και από την αρχή), άλλα 8 g μνήμης θα έχετε αυτόν τον υπολογιστή για πολλά χρόνια…

2.DELL Inspiron 3576 Intel Core i5

Πολύ καλή τιμή για Dell και μάλιστα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Από προσωπική εμπειρία μάλιστα σάς λέμε ότι service σαν τής dell δεν υπάρχει στην Ελλάδα, τουλάχιστον όχι ακόμη…

 

3.Lenovo IdeaPad 110-15 FullHD i3

Ένα πολύ αξιοπρεπές σύστημα σε εξαιρετική τιμή. Για τον μέσο χρήστη και ιδιαίτερα για εκείνον που θέλει το πρώτο του laptop είναι μία πολύ καλή επιλογή…

Smartphones

1.ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY S8 64GB G950 BLACK GR

Δεν έχει καμία σημασία που έχουν βγεί και επόμενα μοντέλα, πρόκειται για κινητό με πολύ καλά χαρακτηριστικά…

 

2.Huawei Mate 10 Pro 128GB

Πριν από ελάχιστους μήνες η τιμή του ακουμπούσε τα 800 ευρώ…

3.Xiaomi Mi Max 2 4G Phablet

Θηρίο. Από κάθε άποψη…

(Για την αγορά τού Xiaomi από Κίνα και για να αποφύγετε το τελωνείο, φροντίστε πάντοτε να τσεκάρετε την αποστολή με Priority Line και να ελέγχετε ότι το προϊόν θα φορτωθεί από Ευρωπαικές αποθήκες, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία. Στα περισσότερα προϊόντα, ακόμη και εάν πληρώσετε το σχετικά υψηλό κόστος τής Priority Line, η αγορά είναι και πάλι συμφέρουσα, καθώς υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές τιμής από την Ελλάδα)

Για να δείτε την Αρχική μας σελίδα και τα πιο δημοφιλή μας άρθρα, πατήστε εδώ…

 

Γράψτε το σχόλιό σας...

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
Close Menu
Παρακαλούμε κοινοποιήστε, εάν τα κείμενά μας το αξίζουν...
Όχι, ευχαριστώ
This window will automatically close in 30 seconds

Send this to a friend