ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΟΜΑΔΑ

Δεν είμαστε φυσικά παντογνώστες, ούτε έχουμε έτοιμες τις απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα και τίς λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Είμαστε απλώς μία δημοσιογραφική ομάδα που ερευνά, αναζητά εμπειρίες τρίτων και μαθαίνει από αυτές και όποτε χρειαστεί βιώνουμε οι ίδιοι μία κατάσταση, για να μπορούμε μετά από “πρώτο χέρι”, να μεταδώσουμε αυτήν τήν εμπειρία στους αναγνώστες μας. Στο διαδίκτυο τα παρόμοια με το posna.net ιστολόγια είναι χιλιάδες, όμως τα περισσότερα αντιγράφουν τυποποιημένες πληροφορίες και η δήθεν ενημέρωσή τους δεν ξεφεύγει από γενικότητες και κοινοτοπίες. Θα παρατηρήσετε ότι δεν γράφουμε κάθε μέρα και πολλές φορές τα κείμενά μας είναι μακροσκελή και αναλυτικά – αυτό συμβαίνει γιατί ασχολούμαστε μόνο με θέματα που γνωρίζουμε σχετικά καλά και μόνο όταν μπορούμε να σάς μεταδώσουμε στοιχεία αξιόπιστα και πληροφορίες που πραγματικά θα σάς βοηθήσουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Ο τελικός σκοπός μας είναι ένας χώρος όπου ο καθείς θα μπορεί λιγότερο ή περισσότερο να βρεί μία αναφορά στο ζήτημα που τον απασχολεί και να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες ή λύσεις σχετικές μ’ αυτό.

Όλα τα κείμενα μας προσφέρονται δωρεάν και γι’ αυτό η ενίσχυση τού ιστολογίου επαφίεται στόν πατριωτισμό σας. Εάν κρίνετε ως άξια και ποιοτική τήν προσπάθειά μας και έχετε τήν οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να βοηθήσετε το ιστολόγιο με μία δωρεά μέσω paypal…

Σάς ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε το posna.net για τήν ενημέρωσή σας!

Η συντακτική ομάδα